Home » Ecobio Webinaari: CSRD ja yrityksen ylimmän johdon rooli

Ecobio Webinaari: 

CSRD ja yrityksen ylimmän johdon rooli

Kestävyysraportointidirektiivi CSRD:n sääntelyä sovelletaan vuoden 2024 alusta alkaen ja se tuo paljon uusia velvoitteita yrityksille. Webinaari tarjoaa apua yrityksen johdolle uusien vaatimusten ymmärtämiseen ja keskittyy siihen, miten CSRD vaikuttaa yrityksen strategiaan ja liiketoimintaan.

CSRD pannaan täytäntöön kansallisessa lainsäädännössä ja yritysten on noudatettava lain lisäksi yksityiskohtaisia raportointistandardeja. Yrityksen ylimmän johdon täytyy olla tietoinen uusista vaatimuksista ja valmistautua noudattamaan niitä.

CSRD:n KESKEISET VAIKUTUKSET

CSRD vaatii yrityksiä raportoimaan kestävyysasioista entistä kattavammin, ja tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että yritysten on sisällytettävä kestävyysraportointi osaksi toimintakertomustaan ja korostaa kestävyysasioiden merkitystä liiketoiminnan strategiassa. Johtoryhmän täytyy muistaa, että kestävyyteen liittyvät asiat ovat keskeinen osa yrityksen riskienhallintaa.

Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita:

 • Sääntelyn soveltaminen: ketä se koskee ja milloin
 • Kaksoisolennaisuuden käsite (Double materiality)
 • CSRD:n vaikutus johdon velvoitteisiin
 • Mitä yrityksen strategiasta ja liiketoiminnasta tulee mainita kestävyysraportissa?

Webinaarin agenda:

 • CSRD:n keskeiset vaikutukset yrityksiin
 • Miten yrityksen johto voi vastata uusiin kestävyysraportointivaatimuksiin?
 • Mitä muutoksia CSRD tuo strategiaan ja liiketoiminnalle? 
 • Kestävyysraportointi luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia

KENELLE?

Webinaari on suunnattu johtavassa asemassa oleville henkilöille, kuten toimitusjohtajille ja hallituksen jäsenille sekä vastuullisuusasiantuntijoille ja muille vastaaville, jotka tarvitsevat apua ymmärtääkseen uusia kestävyysraportointivaatimuksia ja niiden vaikutusta yrityksen strategiaan ja liiketoimintaan.

Tämä webinaari on myös hyödyllinen myös pienille yrityksille, jotka eivät ole vielä suoraan CSRD:n soveltamisalassa.

Lataa tallenne alta!  Lähettämällä lomakkeen hyväksyn markkinointiviestinnän vastaanottamisesta koskien Ecobiota ja Ecobio Manageria sekä niiden palveluita, ja annan Ecobiolle luvan tallentaa ja käsitellä yllä toimitettuja henkilötietoja pyydetyn sisällön tarjoamiseksi. Voit lopettaa näiden viestien tilauksen milloin tahansa.

  Tallenne nyt katsottavissa!

  Puhuja: 

  Terhi Valtonen