Home » Ecobio Managers Customer Success team fick dubbel förstärkning

Ecobio Managers Customer Success team fick dubbel förstärkning

Under de senaste månaderna har behovet av och populariteten för digitala verktyg ökat betydligt. Omorganisering av arbetsmetoder på grund av coronaviruset har krävt kreativitet och nya arbetssätt. Efter den första förvirringen över det nya läget har det nu visat sig att omställningarna och de nya digitala redskapen till och med varit nyttiga.

Denna positiva utveckling märkts av även på Ecobio. Vår Ecobio Manager Saas-tjänst erbjuder efterfrågad effektivitet och användarvänlighet vid hantering av företagsansvar, arbetssäkerhet och kemikalier på arbetsplatsen. I takt med att efterfrågan för digitala tjänster växer har vi expanderat marknadsområdet för Ecobio Manager och utökat tjänsten med nya funktioner, verktyg och språkalternativ. Under våren har Saas-tjänstens Customer Success team förstärkts med två nya Account Managers som brinner för att leverera nya digitala lösningar till företag i Norden. Malena Weurlander och Patrik Salminen kommer att arbeta ihop för att främja försäljningen av tjänsten och stärka kundrelationerna.

Malena Weurlander Ecobio

Malena Weurlander, Key Account Manager, Ecobio Manager

Flerspråkiga och erfarna Malena Weurlander började som Key Account Manager för Ecobio Manager för drygt en månad sedan. Malena har lång erfarenhet av kundrelationshantering och affärsutveckling inom olika områden. Så här beskriver Malena sig själv och sina förväntningar:

”Jag har tagit magisterexamen i agrikultur- och forstvetenskaper från Helsingfors universitet. Under min arbetskarriär har jag jobbat inom flera branscher och med flera arbetsuppgifter. Jag har bl.a. fungerat som konsult för den globala skogsindustrin, jobbat som landschef för ett svenskt SaaS-företag i Finland samt jobbat med affärsutveckling inom socialsektorn i Finland.

Jag har trivts väldigt bra på Ecobio ända sedan första dagen. Ecobio är ett mycket dynamiskt och agilt företag som ständigt strävar efter att erbjuda sina kunder bästa möjliga service och expertis. Mina kollegor är verkligen specialister inom sina respektive områden. Jag ser fram emot att utveckla kundrelationerna och att hjälpa kunderna på vägen mot en hållbar utveckling.”

Patrik Salminen Ecobio

Patrik Salminen, Account Manager, Ecobio Manager

Jordnära och energiska Patrik Salminen började som Ecobio Managers nya förstärkning på den svenska marknaden 1.6.2020. Såhär beskriver Patrik sig själv och sina förväntningar:

”Efter att ha utexaminerats som magister inom kemi från Åbo Akademi så har jag bott en kort stund i Köpenhamn och sedan 2,5 år i Göteborg. I Sverige jobbade jag som förman för en nordisk grupp produktspecialister för laboratorieprodukter.

Jag ser fram emot att komma igång med mina arbetsuppgifter som Ecobio Manager Account Manager, att utveckla den svenska marknaden och att få träffa och prata med alla människor på vägen. Det är på detta sätt jag hoppas kunna bidra till att våra samhällen, nära och fjärran, blir mera hållbara.”

 

Varmt välkomna, Malena och Patrik!

Fler nyheter


Text: Caisa Lindblom

Bilder: Malena Weurlander & Patrik Salminen