Ecobio Webinaari: 

EUn kemikaalistrategia – Näin ennakoit muuttuvia vaatimuksia

Kemikaalisiantuntijamme Anne Kallioinen käy webinaarissamme läpi EUn kemikaalistrategian vaikutukset kemikaalien valmistajiin, maahantuojiin, myyjiin ja käyttäjiin. Saat tiivistetysti näkemyksen kemikaalinhallinnan digitalisoinnista ja kemikaalivaatimusten muutosten ennakoinnin tärkeydestä.

MUUTOKSET KEMIKAALISTRATEGIASSA

EU kemikaalistrategia tuli voimaan noin 2 vuotta sitten ja sen toimeenpano on käynnissä. Lainsäädäntö on osittain jo muuttunut ja muokkautuu jatkuvasti. Strategian tavoitteena on suojata ihmisiä ja ympäristöä erilaisilla toimenpiteillä, kuten rajoittamalla hormonitoimintaa häiritseviä aineita ja muita haitallisia aineita ja tuomalla uusia luokituksia. Yritysten on tärkeää ennakoida ja seurata strategian aiheuttamia muutoksia ja vaikutuksia omiin tuotteisiinsa. Esimerkiksi pakkausten vaatimukset, etiketit ja merkinnät voivat muuttua merkittävästi.

WEBINAARIN AGENDA

Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita:

– EUn kemikaalistrategia – miten se vaikuttaa kemikaalien valmistajiin, maahantuojiin myyjiin ja käyttäjiin?
– Miksi ennakointi muuttuviin vaatimuksiin on tärkeää?
– Miten ainerajoituksia, käyttöturvallisuustiedotteita ja kemikaaliluetteloita voi hallinnoida digitaalisesti?

MILLOIN: 30.5.2023 tiistai klo. 15.30-16.00

KENELLE?
Webinaari on suunnattu kemikaaleja käsitteleville, maahantuoville tai myyville yrityksille, jotka haluavat ennakoida kemikaalivaatimuksia ja näkemystä kemikaalinhallinnan automatisoinnista digitalisoinnin avulla. Kemikaalivastaaville, laatuihmisille, tuotekehitykselle ja myynnille suositeltavaa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

30.5.2023 Tiistai,
klo. 15.30-16.00

Puhuja: 

Ecobio Oy asiantuntija Anne Kallioinen

Anne Kallioinen

Sähköposti: anne.kallioinen@ecobio.fi

Puhelin: +358 (0)20 756 2303