Ecobiosta

Ecobio

Tarjoamme kestävän kehityksen konsultointipalveluja ja Ecobio Manager -pilvipalvelua säädösten, kemikaalien, riskien ja EU taksonomian hallintaan yrityksissä ja muissa organisaatioissa.

Meitä suosivat Pohjoismaiset yritykset ja organisaatiot start-upeista konserneihin. Asiakaskuntamme koostuu monien alojen toimijoista kuten vientiteollisuus, satamat, energiayhtiöt, yliopistot ja julkinen sektori.

Asiakkaidemme yhteenlaskettu liikevaihto on kymmeniä miljardeja. Olemme Pohjoismaiden vanhimpia kestävän kehityksen asiantuntijayrityksiä, jo vuodesta 1989 lähtien.

Ecobio kuuluu Suomen vahvimpiin yrityksiin vuodesta 2007 lähtien.

Tarjoamme konsultointipalveluja alan tiennäyttäjänä. Konsultoimme, koulutamme, mallinnamme, tutkimme, laadimme viranomaisasiakirjoja ja neuvottelemme viranomaisten kanssa. Hyödynnämme alan parhaita ohjelmistoja ja uusimpia standardeja. Ecobio Manager -palvelumme tekee kestävän kehityksen ja kemikaalien hallinnasta helppoa hyödyntäen alan uusinta teknologiaa ja automaatiota. SaaS-palvelun edut näkyvät asiakkaidemme tehokuudessa ja vaatimuksenmukaisuudessa.

Ota yhteyttä

Sähköpostilla: info@ecobio.fi

Puhelimella: +358 (0)20 756 9450

Asiantuntemuksemme & työyhteisömme

Meillä työskentelevät kokeneet konsultit, syväosaavat tutkijat sekä asiakaspalvelun ja yritystalouden ammattilaiset. Autamme tehtävissä, jotka vaativat ympäristön, kemikaalien, työympäristön, materiaalien, tuotteiden, energian, vastuullisuusviestinnän ja yhteiskuntavastuun syvällistä osaamista. Viidenneksellä henkilöstöstämme on alan tohtorin tutkinto. Konsulteillamme on aina viimeisin tieto kansallisen lainsäädännön ja Euroopan Unionin vaatimuksista. Työyhteisömme on kansainvälinen ja monikielinen. Työyhteisössämme puhutaan äidinkielenä suomea, ruotsia ja norjaa ja meillä on taito hoitaa asiakastoimeksiantoja kuudella eri kiellä.

Ansaitsimme YVA ry:n jakaman vuoden Hyvä YVA -palkinnon 2020, Koverharin sataman laajennushankkeen YVA-menettelylle. Lue lisää projektista.

Haluatko mukaan vahvistamaan asiantuntijatiimiämme? Katso vapaat työpaikat.

Tapamme toimia

Palveluidemme lähtökohtia ovat asiakkaidemme liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen ja hyödyn tuottaminen yhtäaikaisesti sekä asiakkaidemme liiketoiminnalle että ympäristölle. Ratkaisemme vaikeatkin tehtävät asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, viranomaisten, tutkijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.
Toimintatapaamme kuvaa rohkeus ja innostunut henki tarttua haasteisiin. Olemme tunnettuja laadukkaasta lopputuloksesta ja projektien kokonaishallinnasta. Teemme vaikeistakin projekteista helppoja ja ymmärrettäviä yhdistämällä luovaa ajattelua, kaupallista ymmärrystä ja insinöörilahjakuutta. Olemme vastuullisena yhteistyökumppanina ja työnantajana sinulle oikea valinta!

Missiomme

Muutamme maailmaa yrityksille suunnattujen kestävän kehityksen palvelujemme avulla.

Visiomme

Yritykset saavuttavat tasapainon liiketoiminnan tavoitteiden ja luonnon hyvinvoinnin välillä.

Lupauksemme

We help you balance business and nature.

Yritysvastuumme

Sitoutumisemme yritysvastuun arvoihin näkyy asiakkaidemme vastuullisuudessa ja oman toimintamme vaikutusten tasapainottamisessa. Autamme asiakkaitamme heidän vastuullisuustoimenpiteidensä vahvistamisessa. Vastuullisuus on meidän toimintamme ytimessä.

Vaikutamme ympäristöömme käytännön tekojen kautta. Siksi tasapainotamme omaa luontojalanjälkeämme investoimalla 1 % vuosittaisesta liikevaihdostamme luonnonarvoiltaan merkittäviin kohteisiin. 

Kiittääksemme asiakkaitamme kuluneesta vuodesta annamme vuosittain joululahjan tarkasti valikoidulle ympäristön hyväntekeväisyyskohteelle. Vuodesta 2019 alkaen olemme lahjoittaneet joululahjan Baltic Sea Action Groupille (BSAG). Lue lisää Elävä Itämeri -kampanjasta ja lahjoittajista täältä.

Työyhteisömme on tasa-arvoinen, monimuotoinen ja hyväksyvä. Työyhteisössämme, ja sen johtavissa asemissa, on yli 50% naisia. Työntekijöidemme hyvinvointi ja motivoituminen kestävän kehityksen tehtäviin ovat meille tärkeitä asioita. Teemme työtä kannustavan, tukevan ja innostavan työympäristön puolesta. Hallitsemme työntekijöidemme työturvallisuus ja -terveys riskit Ecobio Manager SaaS-palvelun avulla.

Ecobio – Nimemme kiteyttää kaiken

Yrityksemme nimi, Ecobio, tarkoittaa latinaksi taloa ja elämää. Nimessämme yhdistyvät ympäristö, taloudellisuus ja luonnontieteet. Alleviivaamme taloudellisen toiminnan sopusointua luonnon kanssa sekä biotekniikan merkitystä ympäristöhaasteiden ratkaisijana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirjeemme