Home » Ecobion tiimi vahvistuu kahdella asiantuntijalla

Ecobion tiimi vahvistuu kahdella asiantuntijalla

Syksyn edetessä Ecobion tiimi on jälleen saanut tuplavahvistuksen. Uudet Ecobiolaiset vahvistavat tiimiämme konsulttina ja ympäristöharjoittelijana. Sanni Aumala ja Ellen Ahdekivi ovat innoissaan aloittaneet työnsä Ecobiolla ja ovat yhdessä tuoneet erinomaista ja energistä ilmapiiriä työyhteisöömme.

Sanni Aumala aloitti Ecobiolla konsulttina

Ecobion tiimi vahvistuu kahdella asiantuntijalla - Sanni Aumala

Sanni Aumala aloitti Ecobiolla konsulttina, ja alkuun hänen vastuualueella on erityisesti tiekarttahankkeet. Sannilla on monipuolinen työtausta ja vahva kiinnostus kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen.

Näin Sanni kuvailee itseään ja tulevia tehtäviään:

”Olen sähkövoimatekniikan DI, jolla on 2 vuoden edestä energiapuolen vaikuttamiskokemusta Brysselistä sekä 3 vuoden kokemus sähköverkkotoiminnan innovaatio- ja kehittämistoiminnasta. Aiemmista työtehtävistäni minulla on vahva osaamistausta projektijohtamisesta, projektien koordinoinnista sekä viestinnästä. Tätä osaamista pääsen vahvasti hyödyntämään myös Ecobiolla konsulttina esimerkiksi tiekarttahankkeiden parissa.

Aiemmissa tehtävissäni on ollut aivan selvää, että vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tulleet kokonaisvaltaisesti ja pysyväksi osaksi energiatoimialaa sekä sitä koskevaa sääntelyä. Siksi onkin mahtavaa päästä tekemään vastuullisuuden parissa täysipäiväisesti töitä.”

Ellen Ahdekivi aloitti Ecobiolla ympäristöharjoittelijana

Ecobion tiimi vahvistuu kahdella asiantuntijalla - Ellen Ahdekivi

Ellen aloitti vastikään Ecobiolla ympäristöharjoittelijana opintojensa ohella. Oman alan työtehtävät ja Ecobion tiimi innostavat Elleniä hänen uudessa tehtävässään.

Näin Ellen kuvailee itseään ja tulevia tehtäviään:

”Helsingin yliopiston ympäristönmuutoksen ja globaalin kestävyyden maisteriopiskelijana minua on pitkään kiinnostanut monitieteisten ympäristöhaasteiden parissa työskenteleminen, missä kehitetään ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestäviä ratkaisuja. Maisteriopintojeni aikana ja maatalous-metsätieteiden kandina olen erikoistunut ympäristön ja luonnonvarojen kestävään käyttöön, monimuotoisuuden suojeluun, ympäristöpolitiikkaan sekä ilmastonmuutoksen tutkimiseen.

Ecobiolla työtehtäviini kuuluu tällä hetkellä esimerkiksi ympäristölainsäädäntöön ja -raportointiin sekä hiilijalanjälkilaskentaan liittyvät avustavat tehtävät. Toivon pääseväni soveltamaan monitieteistä osaamistani ja laajentamaan tietämystäni kestävää kehitystä tukevissa projekteissa. Odotan innolla työskentelyä oman alani tehtävissä ja oppimaan uutta asiantuntevassa ja kannustavassa työyhteisössä!”

Lämpimästi tervetuloa mukaan tiimiimme Sanni ja Ellen!

Haluatko mukaan tiimiimme? Katso avoimet työpaikkamme ja ota meihin yhteyttä!


Teksti: Emma Björkqvist

Kuvat: Sanni Aumala ja Emma Björkqvist