Home » Ecobio saa jälleen vahvistusta nuorilta lupauksilta

Ecobio saa jälleen vahvistusta nuorilta lupauksilta

Vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja on helppo myöntää, että mennyt vuosi on ollut haastava kaikin puolin. Ecobio on kuitenkin loistavasti selvinnyt haasteista ja voimme ylpeästi ilmoittaa, että työyhteisömme kasvaa jälleen! Uudet Ecobiolaiset tuovat asiantuntemusta elinkaari- ja ilmastolaskennan sekä markkinoinnin osa-alueille. Emma Björkqvist ja Aleksi Laurila ovat innoissaan aloittaneet työnsä Ecobiolla ja ovat yhdessä tuoneet erinomaista, luovaa ja energistä ilmapiiriä työyhteisöömme.

Emma Björkqvist Ecobion markkinointisuunnittelijaksi

Emma Björkqvist, markkinointisuunnittelija

Emma Björkqvist aloitti viime kuussa Ecobiolla markkinointisuunnittelijana. Emman työtehtäviin kuuluvat markkinoinnin tehtävät, jotka tukevat Ecobion myyntiä ja kasvua. Emma on innokkaasti hypännyt markkinointisuunnittelijan rooliin ja on halukas käyttämään visuaalisia taitojaan kehittääkseen Ecobion toimintaa.

Näin Emma kuvailee itseään ja tulevia tehtäviä:

”Olen markkinoinnin maisteriopiskelija Hankenilla ja olen jo pitkään ollut kiinnostunut kestävästä kehityksestä, minkä vuoksi tutkin myös kandissani sijoitusmahdollisuuksia kestävän rahoituksen parissa. Minulle on tärkeää, että työni on linjassa arvojeni kanssa, joten Ecobiolla työskenteleminen sopii minulle täydellisesti. Olen innoissani työtehtävästäni markkinointisuunnittelijana, sillä haluan auttaa yrityksen kasvua visuaalisin voimin.”

Aleksi Laurila aloitti elinkaari- ja ilmastolaskennan ympäristökonsulttina


Aleksi Laurila, ympäristökonsultti

Myös Aleksi Laurila vahvisti vastikään Ecobion konsultaatiotiimiä. Ympäristökonsulttina Aleksi työskentelee laajasti eri projekteissa, erityisesti elinkaari- ja ilmastolaskennan parissa. Aleksi on ollut aktiivisesti mukana asiakastapaamisissa ja hän on kehittynyt nopeasti roolissaan ympäristökonsulttina.

Näin Aleksi kertoo itse tulevista tehtävistään ja omista odotuksistaan:

”Olen valmistunut ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi LUT-yliopistosta heinäkuun lopussa, ja opinnoissani painottuivat ilmastoasiat ja elinkaariajattelu. Nämä ovat itseäni vahvasti kiinnostavia kokonaisuuksia, joista minulla on kokemusta myös esimerkiksi diplomityöni muodossa. Pääsen onnekseni jatkamaan näiden aihepiirien parissa myös Ecobiossa osana vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja. Odotan oppivani paljon uutta ja pystyväni hyödyntämään aiempaa osaamistani työtehtävissäni.”

Lämpimästi tervetuloa mukaan, Emma ja Aleksi!

Haluaisitko mukaan tiimiimme? Katso avoimet työpaikkamme ja ota meihin yhteyttä!


Teksti: Ecobio

Kuvat: Emma Björkqvist ja Valtteri Renqvist