Home » Ecobion tiimi ja markkina-alue kasvavat

Ecobion tiimi ja markkina-alue kasvavat

Ecobion tiimi ja markkina-alue kasvavat! Ecobio Manager laajenee Tanskaan vuonna 2021! Monien asiakaspyyntöjen jälkeen uusi tanskalainen versio Ecobio Managerista on asiakkaiden saatavilla ennen kesää 2021. Ecobio Manager on nyt saatavilla Suomessa ja kaikissa kolmessa Skandinavian maassa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tämä tekee Ecobio Managerista täydellisen EHS-ratkaisun yrityksille, jotka toimivat Pohjoismaiden markkinoilla. Mikkel Stein Knudsen liittyy Ecobio Manageriin Tanskan tilinpäällikkönä ja Ecobio konsulttina.

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että myös konsultointitiimimme on saanut tuplavahvistuksen! Mari Eskola sekä Jusa Ansio vahvistavat Ecobion konsultointitiimiä yhteisin voimin!

Mikkel Stein Knudsen, Account Manager Tanska, Ecobio Manager

Mikkel Stein Knudsen aloitti maaliskuussa Ecobiolla Tanskan Account Managerina. Mikkel on toiminut vanhempana neuvonantajana sekä ilmasto- että energia asiantuntijana Tanskan maatalous- ja elintarvikeneuvostossa. Hän on toiminut tanskalaisten energiayritysten verkoston sihteerinä, osallistunut valtion sääntelykysymyksiä käsitteleviin asiantuntijaryhmiin ja ollut EU:n Horizon 2020 -hankkeen energiatehokkuuden kansallinen koordinaattori. Suomessa Mikkel työskentelee tulevaisuuden tutkijana Turun yliopistossa, keskittyen kestävyyteen, teknologian ennakointiin ja suomalaisen teollisuuden tulevaisuuteen.

Näin Mikkel kuvailee itseään ja odotuksiaan:

“I have a Danish background, but I now live in Finland for family reasons. Before moving here, I worked extensively with advising Danish businesses on sustainability and regulatory affairs. I’m very happy to continue this role with Ecobio.

Expanding Ecobio Manager with the Danish offers added value to existing Ecobio-customers and makes Ecobio a truly Nordic company. I hope I can help also to alert new customers to the services and products, Ecobio offers.

Both as an advisor and as a researcher my career has circled around making businesses more sustainable and more competitive at the same time. Digital tools are very important on this journey. With the company focus and the company culture, I believe I have found the right place for me at Ecobio.”

Mari Eskola, Senior Consultant

Mari Eskola aloitti helmikuussa Ecobiolla vanhempana konsulttina. Mari tulee toimimaan kemikaaliasiantuntijana Ecobion kemikaalitiimissä; myös elintarvikeketjussa esiintyviin kemiallisiin aineisiin liittyen. Hänen työtehtäviinsä kuuluu EU:n ja kansallisten kemikaali- ja elintarvikelakien velvoitteisiin liittyvät asiat.

Näin Mari kuvailee itseään ja odotuksiaan:

“Olen jo varttuneempi elintarvikekemisti ja elintarviketieteiden tohtori Helsingin Yliopistosta. Yli 20 vuotta olen tehnyt töitä lähinnä kemiallisen elintarviketurvallisuuden kanssa pääasiassa Suomen rajojen ulkopuolella eri EU-, asiantuntija- ja tutkimustehtävissä. Erityisesti elintarvikkeiden ja rehujen tieteellinen kemiallinen riskinarviointi tuli tutuksi kymmenen vuoden aikana Euroopan Elintarviketurvallisuusviranomaisen EFSA palveluksessa. Elintarvikelainsäädännön koukerot ovat tuttuja tehtävistäni niin Euroopan Komissiosta ja EFSAsta kuin viranomaistoimistanikin. Myös työtehtävistä elintarviketeollisuudessa ja Euroopan Kemikaalivirastossa olen saanut pientä makua. Toivon Ecobiolla pystyväni vahvistamaan yrityksen elintarvike- ja kemikaaliasiantuntemusta. Elintarviketeollisuudesta Ecobiolle tulleena olen innostunut Ecobio Managerin hyödyntämisestä elintarvikealalla. Kaiken kaikkiaan koen, että kemikaalien esiintyminen muuallakin kuin ruossa tuovat elintarviketieteilijälle näin uusia kiinnostavia haasteita.”

Jusa Ansio, Consultant & EHS-specialist

Jusa Ansio aloitti 12.4 Ecobiolla konsulttina sekä EHS-asiantuntijana. Jusa työskentelee Ecobiolla kestävän kehityksen asiantuntijatiimissä teollisuusasiakkaiden toimeksiantojen parissa, sekä Ecobio Manager -palvelun EHS-asiantuntijana. Hän on koulutukseltaan ympäristöbiotekniikan diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä yliopistosta (nyk. Tampereen yliopisto). DI-vaiheen opinnoissa Jusalla oli laajat aineopinnot turvallisuustekniikasta ja ympäristöjohtamisesta. Lisäksi Jusa on myös valmistunut farmaseutiksi Helsingin yliopistosta. Ennen Ecobiolle siirtymistä Jusalla on kokemusta reilu viisi vuotta (lääke- ja elintarvike) teollisuudessa EHS-asiantuntijarooleissa keskisuuressa sekä suuryrityksessä.

Näin Jusa kuvailee itseään ja odotuksiaan:

”Ensimmäisestä päivästä lähtien perehtyminen uuteen on tapahtunut järjestelmällisesti ja vauhtiin on päästy hyvällä fiiliksellä – Mukavat, kokeneet ja asiantuntevat kollegat mahdollistavat erinomaisen tuen omaan kehittymiseen. Odotan pääseväni auttamaan yrityksiä toimimaan entistä kestävämmin ja vastuullisemmin, hyödyntämään aiempaa kokemustani teollisuudesta ja tuomaan vahvistusta Ecobion työterveys- ja työturvallisuuspuolelle.”

Lämpimästi tervetuloa mukaan tiimiimme Mikkel, Mari ja Jusa!

Haluaisitko mukaan tiimiimme? Katso avoimet työpaikkamme ja ota meihin yhteyttä!