Töihin Ecobioon

Töihin Ecobioon

Tule meille töihin! Etsimme jatkuvasti ympäristön, kemikaalihallinnan, johtamisen ja yritysvastuun asiantuntijoita. Katso alta vapaat työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Haemme vähähiilisyysasiantuntijaa johtavaksi konsultiksi
Avoin hakemus

Haemme vähähiilisyysasiantuntijaa johtavaksi konsultiksi

Haluatko työskennellä vähähiilisyyden johtavana asiantuntijana laaja-alaisessa kestävän kehityksen konsulttitiimissä? Hallitsetko vaativatkin hiililaskennan ja -raportoinnin kiemurat ja yrityskohtaiset vaatimukset?

Haemme ilmasto- ja energialaskennan asiantuntijaa johtavaksi konsultiksi teollisuuden ja muiden yritysten toimeksiantoihin. Tarjoamme kestävän kehityksen asiantuntijapalveluja sekä SaaS-palvelua asiakkainamme maailman suurimmat yritykset kuin pienemmätkin organisaatiot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Tarjoamme

 • keskeisen ja laajenevan tehtävän yrityksessä, joka on tiennäyttäjä kestävän kehityksen palvelujen tuotteistuksessa, automatisoinnissa ja tekoälyssä
 • mielenkiintoisia ja vaativia asiakastoimeksiantoja
 • mahdollisuutta asiantuntijatiimin vetäjäksi tuloksellisen työskentelyn kautta
 • kansainvälisesti suuntautuneen, monikielisen ja mukavan työyhteisön teknologiatwistillä
 • työpaikan Helsingin Kampissa hyvien yhteyksien päässä.

Edellytämme

 • korkeakoulututkintoa ympäristö-, ilmasto- tai energiatekniikan alalta (tai soveltuvalta vastaavalta alalta)
 • EU:n sekä kansallisen tason ilmasto- ja energiatehokkuusvaatimusten sekä hiililaskentamenetelmien, -ohjelmistojen ja -standardien tuntemista ja kokemusta soveltamisesta käytäntöön yrityksissä
 • vähintään kolmen vuoden kokemusta alan asiantuntijatyöstä yrityksessä, viranomaisena tai yliopistolla
 • aktiivisuutta oman osaamisen jatkuvassa kehittämisessä
 • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin ja suomen kielen taitoa
 • vuorovaikutustaitoja ja energisyyttä
 • myynti- ja palveluhenkisyyttä sekä kykyä kuunnella asiakkaita.

Arvostamme lisäksi

 • laajaa tuotteiden kestävän kehityksen vaatimusten osaamista
 • aiempaa menestystä asiantuntijatyön myynnissä ja projektijohtamisessa
 • laaja-alaista koulutustaustaa tai tohtoriopintoja alalta.

Kiinnostuitko uusista tehtävistä? Keskustelemme mielellämme lisää kanssasi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tiedusteluihin vastaa konsultointiliiketoiminnan johtaja Henrik Österlund, puh. +358 20 756 9457, henrik.osterlund@ecobio.fi.

Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä työ-, yliopisto- ja ylioppilastodistuksesi hakemuksen liitteinä mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@ecobio.fi.

Lisätietoa Ecobiosta osoitteessa www.ecobio.fi ja Ecobio Manager -pilvipalvelusta osoitteessa www.ecobiomanager.com.

Ajankohta ja kesto: Jatkuva

Työaika: Kokoaikatyö

Palkka: Kokemuksen mukaan

Sijainti: Helsinki, Kamppi

Viimeinen hakupäivä: 26.3.2021

Ecobio – we help you balance business and nature.

Ecobio Oy tarjoaa kestävän kehityksen asiantuntijapalveluja ja Ecobio Manager -pilvipalvelua elinkeinoelämälle. Olemme Pohjoismaiden vanhin ympäristöjohtamiseen ja kestävän kehityksen palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Meidät on palkittu kahdesti innovatiivisuudestamme. Olemme toteuttaneet menestyksellä lukuisia vaativien asiakkaiden uutuushankkeita jo vuodesta 1989 lähtien.

Jätä avoin hakemus

Omaatko kestävän kehityksen tietoja, taitoja ja innostusta asiaan? Haluatko tehdä työtä kestävän kehityksen eteen Pohjoismaiden suurimpien yritysten projekteissa ja globaalisti? Osaamisalasi voi olla myös tietotekniikka, ympäristö, kemia, myynti, markkinointi tai muu kasvavassa yrityksessä tarvittava tietotaito. Kasvatamme myös kansainvälistä tiimiämme Ecobio Manager saas-palvelumme osalta. Lue lisää palvelusta

Tarjoamme sinulle haasteita ja mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Katso meidän viimeisimmät henkilöstöuutiset täältä.

Lue lisää meidän työyhteisöstä ja arvoista täältä.

Ota yhteyttä: rekry@ecobio.fi

Tilaa uutiskirjeemme