Home » Töihin Ecobioon

Töihin Ecobioon

Töihin Ecobioon

Tule meille töihin! Etsimme jatkuvasti ympäristön, kemikaalihallinnan, johtamisen ja yritysvastuun asiantuntijoita. Katso alta vapaat työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikat: 

 • FULL STACK-KEHITTÄJÄ ECOBIO MANAGER SAAS-PALVELU 
 • KESTÄVÄN KEHITYKSEN ASIANTUNTIJA

FULL STACK-KEHITTÄJÄ ECOBIO MANAGER SAAS-PALVELUUMME 

Ovatko koodaus ja kestävä kehitys intohimojasi? Haluatko olla mukana kehittämässä maailman parasta ratkaisua kestävän kehityksen hallintaan ja raportointiin? 

Etsimme nyt vahvistusta Ecobio Manager -pilvipalvelumme kehittäjätiimiin. Tehtävässä pääset keskittymään SaaS-tuotteen ja sen oheisjärjestelmien kehittämiseen moderneilla kehitystyökaluilla Microsoft.Net arkkitehtuurilla. Sinulla on mahdollisuus myös osallistua lopputuotteen suunnitteluun sekä ympäristön kehittämiseen. Palvelun ympäristönä on Azure ja palvelulla on asiakkaita pääasiassa pohjoismaissa sekä muualla Euroopassa. 

Tarjoamme 

 • mahdollisuuden olla mukana visionääristen teknologiatavoitteiden suunnittelussa ja muuttaa asiantuntijuutesi avulla maailmaa kestävän tulevaisuuden ehdoilla 
 • tilaisuuden päästä kehittämään osaamistasi yrityksessä, joka toimii tiennäyttäjä kestävän kehityksen palvelujen tuotteistuksessa, automatisoinnissa ja tekoälyssä 
 • avoimen, luotettavan ja välittävän työyhteisön teknologiatwistillä 
 • nykyaikaiset työtilat Helsingin Kampissa erinomaisten yhteyksien äärellä 

Toivomme 

 • noin 3-5 vuoden kokemusta erilaisista ohjelmointikielistä ja frameworkeista, Azure pilvipalveluista sekä tietokannoista (erityisesti C#, .NET Framework, .NET Core., ASP.NET MVC, Web API, TypeScript, React, Webpack, Vite, Aurelia, Docker, SQL ja NoSQL) 
 • ymmärrystä responsiivisen suunnittelun periaatteista ja käytännöistä sekä kykyä suunnitella intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä 
 • osaamista testiautomaatiotyökaluista kuten xUnit ja kokemusta laadunvarmistusprosessien integroinnista kehitystyöhön 

Arvostamme 

 • vahvaa analyyttistä ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja 
 • vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä tiimityötä sekä teknisten että ei-teknisten sidosryhmien kanssa 
 • oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta oman osaamisen jatkuvassa kehittämisessä 
 • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin ja suomen kielen taitoa 

Työaika: Aloitus mieluiten elo- tai syyskuun aikana. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ tehdään pääsääntöisesti liukuvan työajan puitteissa klo 7-20 välillä. 

Sijainti: Uusi toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa. Toivomme näkevämme sinua ainakin alkuun toimistollamme perehtymässä tehtäviisi sillä tiimityö ja yhteisöllisyys ovat meille tärkeitä. Halutessasi voit kuitenkin työskennellä joustavasti myös etänä. 

Hae nyt: Lähetä meille yhteystietosi ja linkki LinkedIn profiiliisi tai hakemus/CV osoitteeseen rekry@ecobio.fi. Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja kutsumme sopivia kandidaatteja tapaamaan meitä jo ennen hakuajan päättymistä 17.6.2024. Pyrimme järjestämään kaikki haastattelut kesä-heinäkuun aikana. 

Lisätietoja: Voit tutustua Ecobio Manageriin osoitteessa www.ecobiomanager.com. Tarkempia tietoja tehtävästä antaa CTO:mme Toni Suominen. Tavoitat hänet sähköpostitse toni.suominen@ecobio.fi tai puhelimitse numerosta 020 765 6146. 

Ecobio tarjoaa kestävän kehityksen konsultointipalveluja ja Ecobio Manager -pilvipalvelua CSRD:n, EU-taksonomian, säädösten, kemikaalien ja riskien hallintaan yrityksissä ja muissa organisaatioissa.

Olemme Pohjoismaiden vanhimpia kestävän kehityksen asiantuntijayrityksiä. Menestyksemme salaisuutena on luovuuden yhdistäminen insinöörilahjakkuuteen ja taito onnistua vaikeissa tehtävissä, jo vuodesta 1989 lähtien. Arvostamme luonnon ja liiketoiminnan kestävää tasapainoa. Hyödynnämme teknologiaa ja luotamme yhdessä tekemisen voimaan. Asiantuntijapalvelumme syntyvät kestävän kehityksen ja digitalisaation risteyskohdassa. 

Tutustu meihin täältä: www.ecobio.fi ja Ecobio Manager -pilvipalvelusta osoitteessa www.ecobiomanager.com.

Ecobio – we help you balance business and nature.


HAEMME JATKUVASTI KESTÄVÄN KEHITYKSEN ASIANTUNTIJOITA KONSULTEIKSI

Onko kestävä kehitys intohimosi? Haluatko työskennellä alan tulevaisuuden trendejä luovassa asiantuntijatiimissä ja edetä alan huippuosaajaksi?  Haemme alan diplomi-insinöörejä tai maistereita kestävän kehityksen konsulteiksi teollisuuden ja muiden yritysten toimeksiantoihin.

Tarjoamme kestävän kehityksen asiantuntijapalveluja ja SaaS-palvelua asiakkainamme maailman suurimmat yritykset ja pienemmätkin organisaatiot Pohjoismaissa. Arvostamme luonnon ja liiketoiminnan kestävää tasapainoa. Hyödynnämme teknologiaa ja luotamme yhdessä tekemisen voimaan. Asiantuntijapalvelumme syntyvät kestävän kehityksen ja digitalisaation risteyskohdassa.

Tehtäviin voi hakea monenlaisella kokemuksella ja taustalla. Lopullinen tehtävä suunnitellaan hakijan vahvuuksien ja tavoitteiden perusteella. Se voi liittyä elinkaari- ja hiilijalanjälkilaskentaan, taksonomiaan, ympäristöjohtamiseen, kemikaalivaatimusten täyttämiseen tai muuhun kestävän kehityksen osa-alueeseen. Lähetä avoin hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tervetuloa Ecobioon muuttamaan asiantuntijuutesi avulla maailmaa kestävän tulevaisuuden ehdoilla!

Tarjoamme

 • haasteellisia ja monipuolisia asiantuntijatehtäviä suurten teollisuusyritysten konsulttina nopeasti laajenevalla alalla
 • monipuolista ammatillista kehittymistä yrityksessä, joka on tiennäyttäjä kestävän kehityksen palvelujen tuotteistuksessa, automatisoinnissa ja tekoälyssä
 • mahdollisuutta asiantuntijatiimin vetäjäksi tuloksellisen työskentelyn kautta
 • kansainvälisesti suuntautuneen ja monikielisen työyhteisön teknologiatwistillä
 • avoimen ja hyvähenkisen työyhteisön
 • nykyaikaiset työtilat Helsingin Kampissa erinomaisten yhteyksien äärellä

Edellytämme

 • yliopistotutkintoa tai loppuvaiheessa olevia yliopisto-opintoja joltakin soveltuvalta kestävän kehityksen alalta: ympäristö, kemia, energia, maantiede, biologia, johtaminen, vastuullisuus, kestävä rahoitus
 • aktiivisuutta oman osaamisen jatkuvassa kehittämisessä
 • myynti- ja palveluhenkisyyttä sekä kykyä kuunnella asiakkaita
 • vuorovaikutustaitoja, tiimityöhenkisyyttä ja energisyyttä
 • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin ja suomen kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme

 • käytännön kokemusta asiantuntijapalvelutyöstä
 • aiempaa menestystä asiantuntijatyön myynnissä ja projektijohtamisessa
 • alan ohjelmistojen, ohjeistojen ja standardien tuntemista
 • laajaa kielitaitoa
 • menestystä opinnoissa, monipuolista koulutustaustaa tai tohtoriopintoja/-tutkintoa alalta.

Ajankohta ja kesto: Jatkuva

Työaika: Kokoaikatyö

Palkka: Kokemuksen mukaan

Sijainti: Helsinki, Kamppi

Viimeinen hakupäivä: jatkuva haku

Ilmoituksen lisätiedot: Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä työ-, yliopisto- ja ylioppilastodistuksesi hakemuksen liitteinä mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@ecobio.fi.

Tutustu meihin täältä: www.ecobio.fi ja Ecobio Manager -pilvipalvelusta osoitteessa www.ecobiomanager.com.

Ecobio – we help you balance business and nature.

Ecobio Oy tarjoaa kestävän kehityksen asiantuntijapalveluja ja Ecobio Manager -pilvipalvelua elinkeinoelämälle. Olemme Pohjoismaiden vanhin ympäristöjohtamiseen ja kestävän kehityksen palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Meidät on palkittu useasti innovatiivisuudestamme. Olemme toteuttaneet menestyksellä lukuisia vaativien asiakkaiden uutuushankkeita jo vuodesta 1989 lähtien.

Tilaa uutiskirjeemme