Home » Ecobio Webinaari: Yrityksen markkinavaltit: LCA ja EPD menestyksen takana

Ecobio webinaari:

Yrityksen markkinavaltit: LCA ja EPD menestyksen takana

Tervetuloa webinaariimme, jossa avaamme ovet elinkaariarvioinnin (LCA) maailmaan. Saat perusteellisen katsauksen aiheeseen ja opit, miten voit hyödyntää LCA-palveluita yrityksesi tuotteiden kestävyyden parantamisessa. 

Ympäristötuoteselosteet (EPD) ovat kuin ravintosisältötiedot, mutta tuotteiden ympäristövaikutuksille. Ne auttavat asiakkaita vertailemaan tuotteita ja tekemään hyviä valintoja. Pohjoismaissa EPD:t ovat jo käytännössä välttämättömiä, ja niiden avulla voit erottua kilpailijoista. 

Ympäristövaikutusten huomioiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan, ja me opastamme sinua oikeaan suuntaan. Osallistumalla webinaariimme varmistat, että yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä ja läpinäkyvänä markkinoilla – hyödyntäen tieteellisesti päteviä faktoja. 

Webinaarin Agenda: 

 • Mitä tarkoittavat LCA ja EPD? 
 • Miksi LCA ja EPD ovat merkittäviä yrityksellesi? 
 • Asiakasesimerkki 
 • Kysymyksiä ja vastauksia 

Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita: 

 • Tuotteiden elinkaarilaskenta (LCA) 
 • Ympäristötuoteselosteet (EPD) ja niiden rooli 
 • Pohjoismaiden markkinavaatimukset 

Kenelle?

Webinaari on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää elinkaariarvioinnista (LCA) ja ympäristötuoteselosteista (EPD) sekä niiden merkityksestä yritystoiminnassa.

LATAA TALLENNE:
  Lähettämällä lomakkeen hyväksyn markkinointiviestinnän vastaanottamisesta koskien Ecobiota ja Ecobio Manageria sekä niiden palveluita, ja annan Ecobiolle luvan tallentaa ja käsitellä yllä toimitettuja henkilötietoja pyydetyn sisällön tarjoamiseksi. Voit lopettaa näiden viestien tilauksen milloin tahansa.

  Puhujat: 

  Satu Hidén

  Ota yhteyttä

  Sähköpostilla: satu.hiden@ecobio.fi

  Puhelimella: +358 (0)20 756 2301

  Minttu  Valjakka

  LCA-konsultti

  Anna Pietilä

  Analyytikko