Home » Rekry: Haemme yritysten kestävän kehityksen konsulttia

Rekry: Haemme yritysten kestävän kehityksen konsulttia

HAEMME YRITYSTEN KESTÄVÄN KEHITYKSEN KONSULTTIA

Kiinnostavatko monipuoliset kestävän kehityksen ja vastuullisuuden asiantuntijatehtävät konsulttina? Onko sinulla näkemystä ja kokemusta alan johtamisen haasteista ja ratkaisuista yrityksissä? Haluatko työskennellä kestävän kehityksen trendejä luovassa asiantuntijatiimissä ja edetä alan huippuosaajaksi?  Haemme alan maisteria tai diplomi-insinööriä konsultiksi teollisuuden ja muiden yritysten toimeksiantoihin. Konsultin tehtäviin kuuluvat muun muassa asiakastoimeksiannot kuten olennaisuusarvioinnit, yritysten kestävän kehityksen tiekartat, strategiat, mittarit, ohjelmat ja koulutukset sekä alan kehityksen aktiivinen seuranta ja viestintäaineistojen tuottaminen sekä kokemuksesta riippuen myös myyntineuvottelut ja tarjoukset.

Tarjoamme kestävän kehityksen asiantuntijapalveluja ja SaaS-palvelua asiakkainamme maailman suurimmat yritykset ja pienemmätkin organisaatiot Pohjoismaissa. Arvostamme luonnon ja liiketoiminnan kestävää tasapainoa. Hyödynnämme teknologiaa ja luotamme yhdessä tekemisen voimaan. Asiantuntijapalvelumme syntyvät kestävän kehityksen ja digitalisaation risteyskohdassa.

Tervetuloa Ecobioon muuttamaan asiantuntijuutesi avulla maailmaa kestävän tulevaisuuden ehdoilla! Lue lisää rekrystä ja hae mukaan täältä!


Kuva: Shutterstock