Home » UN Global Compact ja kestävän kehityksen tavoitteet

UN Global Compact ja kestävän kehityksen tavoitteet

Global Compact

LATAA MAKSUTON KATTAVA JA TIIVIS UN GLOBAL COMPACT & KESTÄVÄN KEHITYKSEN TAVOITTEET – ESITTEEMME TÄÄLTÄ!

Global Compact on YK:n aloite, jossa yritykset sitoutuvat toimimaan kymmenen periaatteen mukaan ihmisoikeuksiin, työelämän standardeihin, ympäristöön ja korruption kitkemiseen liittyen. Aloite käynnistettiin vuonna 2001, minkä jälkeen siihen on liittynyt yli 12 700 yritystä ja 3 000 muuta organisaatiota yhteensä 160 eri maasta. Global Compactissa mukana olevilla yrityksillä on velvollisuus raportoida YK:lle vuosittain vastuullisuusperiaatteiden noudattamisesta.

YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelma Agenda 2030 tähtää äärimmäisen köyhyyden poistamiseen sekä kestävään kehitykseen, jossa otetaan ympäristö, talous ja ihminen tasavertaisesti huomioon. Ohjelman kantava periaate on, että ketään ei jätetä kehityksessä jälkeen. Tarkoituksena on kääntää globaali kehitys uralle, jossa ihmisten hyvinvointi ja ihmisoikeudet, taloudellinen vauraus ja yhteiskuntien vakaus turvataan ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Lisäksi poistetaan maailmasta äärimmäinen köyhyys kaikissa muodoissaan. Kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumiseen tarvitaankin niin valtioita, päättäjiä kuin kansalaisiakin.

Ecobion esite tarjoaa digitaalisen ratkaisun yrityksille

Kattava ja tiivis ilmainen esitteemme auttaa yritystäsi hallitsemaan sitoutumistasi Global Compact -ohjelmaan ja siihen liittyviä lakivaatimuksia koko organisaatiossasi. Etsitkö ammattimaista ja suoraviivaista työkalua tavoitteidesi saavuttamiseksi yhdessä tiimisi kanssa? Meillä on digitaalinen ratkaisu sinulle.

Esite on suunnattu UN Global Compactin mukana oleville yrityksille ja yrityksille, jotka ovat sitoutuneita kestävän kehityksen tavoitteisiin. Esite on Ecobion asiantuntijoitten laatima ja se on PDF-muodossa, jotta voit helposti lukea sen tietokoneellasi, puhelimellasi ja jopa tulostaa sen tarvittaessa!

Esitteemme on englanniksi.

Voit ladata esitteemme täältä!

Ecobio Manager auttaa organisaatioita saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet

Oletko kiinnostunut jatkokeskusteluista ja Ecobio Managerin demoesittelystä? Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään!

Keskustelemme mielellämme lisää! Ota yhteyttä:

Malena Weurlander

Malena Weurlander – Key Account Manager

malena.weurlander@ecobio.fi

+358 (0)20 756 9459

 

 

Löydät kaikki julkaisemamme whitepaperit, oppaat ja esitteet uudesta kirjastostamme kotisivuillamme! Löydät kirjastomme täältä!


Lähteet:

https://www.ykliitto.fi/sites/ykliitto.fi/files/global_compact_1.pdf

https://www.ykliitto.fi/yk-teemat/kestava-kehitys/kestavan-kehityksen-tavoitteet